Dank voor uw steun aan de adventsactie 'Geloven met je handen'

Aan het begin van de Advent ontving alle leden van de lutherse gemeente een uitnodiging om mee te doen met Diaconale Adventsactie ‘Geloven met je handen’.

Jongeren schilderen samen - project Sadaka Reut

Voor meer informatie over de actie: lees verder.

Van de vier projecten die centraal stonden in deze actie konden de Brandpunten sprekers uitnodigen. Zo werkten jongeren van het Diaconaal Jaar (Wiebke Kopmann en Daniel Karl) en World Servants (Daniël Klaassen) mee aan diensten of bijeenkomsten in de Oude Lutherse Kerk, de Augustanakerk, de Johanneskapel en in Zuidoost.

Jongeren in onze gemeenschap ontvingen een aparte mailing met informatie over het diaconaal jaar en stagemogelijkheden. De gemeenteleden hebben geweldig gereageerd op de actie. Binnen 1 maand na de start van de Adventsactie ontvingen we al van 134 personen in totaal € 4.321 (ter vergelijking: in dezelfde periode in 2008 werd voor de Adventsactie plm. € 1.500 ontvangen). Namens de Diaconie aan iedereen die bijdroeg: hartelijk dank voor uw steun! En heeft u nog niet bijgedragen, maar wilt u nog meedoen? Dat kan door middel van het overmaken van uw gift op bankrekeningnummer 46.200.48 t.n.v. Diaconie Evangelisch-Lutherse Gemeente te Amsterdam, o.v.v. ‘Geloven met je handen’.