Vacature huismeester Lutherhof

Nieuwe huismeester gezocht

In verband met de aanstaande pensionering van onze huidige huismeester per 1 januari 2025, zoeken wij een nieuwe huismeester voor de Lutherhof.

Beschrijving Lutherhof

In de Lutherhof wonen oudere en jongere bewoners in een monumentaal pand aan het Staringplein. De woonvorm is als stichting onderdeel van de Lutherse Diaconie Amsterdam. De Lutherhof kenmerkt zich door de rustige, veilige en sociale leefomgeving die het creëert voor haar in totaal 66 bewoners. We leven in een tijd (en stad) die zich kenmerken door haast, vergrijzing en individualisering. De Lutherhof antwoordt hierop met een beschermde woonomgeving waarin jong en oud naar elkaar omkijken.

Beschrijving functie

Als huismeester ben je de spil van de woongemeenschap. Je coördineert de dagelijkse gang van zaken en geeft leiding aan de portiers en vrijwilligers. Je hebt daarbij extra aandacht voor de oudere bewoners en ondersteunt waar nodig bij kleine hand- en spandiensten. Je houdt de Lutherhof draaiende door oog te hebben voor de bewoners én de bakstenen. Dit doe je in goed samenspel met het bestuur. De functie kan zowel alleen als ook door een stel worden ingevuld.

Beschrijving taken

In de rol van huismeester ben je verantwoordelijk voor onder meer de volgende taken:

Beschrijving profiel

We zoeken iemand met de volgende kenmerken:

Beschrijving arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie gelden de volgende arbeidsvoorwaarden:

Beschrijving reageren en proces

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Deze kun je sturen naar info@lutherhof.nl. De vacature sluit op 11 augustus. Binnen twee weken ontvang je bericht of we je uitgenodigen voor een gesprek. Deze gesprekken staan gepland voor de eerste twee weken van september. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Harm Wilzing (06-40576018) of mailen naar info@lutherhof.nl.