Vacature Communicatie-medewerker (24 uur p/w)

We zijn van 1588, springlevend en willen ons verhaal vertellen. Help jij ons dat professioneel te doen?

De Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam wil het geloof delen. We komen al bijna 400 jaar samen in de Oude Lutherse Kerk op het Spui. We vieren het geloof, helpen waar geen helpers zijn en bouwen aan gemeenschappen waar mensen naar elkaar omzien. De geschiedenis van onze kerk en geloof laten we zien in het Luther Museum Amsterdam.

Wij zijn op zoek naar iemand die onze veelkleurige gemeenschap wil helpen om ons verhaal met nieuwe doelgroepen te delen.

Taken van de communicatie-medewerker

We zoeken naar een medewerker die hands-on is en tegelijk strategisch mee kan denken over communicatievragen. Concrete taken:

Je werkt in het bijzonder voor de lutherse kerkgemeenschap Amsterdam Stad, het Luther Museum Amsterdam en de Lutherse Diaconie.

Profiel/functie-eisen

Aanstelling

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? Bel dan met Hanne Wilzing (algemeen secretaris Lutherse Diaconie), telefoonnummer 06 - 51340442 of Tonko Grever (kwartiermaker van het Luther Museum Amsterdam), telefoonnummer: 06 - 46018775. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie met CV uiterlijk 1 september 2023 naar mailto:h.wilzing@diaconie.com o.v.v. vacature communicatiemedewerker.