Zorgen over de energiecrisis

De energieprijzen stijgen snel. Dit kan zorgen met zich meebrengen of je je huis nog wel kunt verwarmen en of er dan nog genoeg geld overblijft om van te leven. Als u hier even met iemand over wilt praten bent u van harte welkom om (telefonisch) contact op te nemen met ons, we denken graag met u mee.

Ook bent u welkom op de volgende warme plekken in Luthers Amsterdam, waar u ook een kop koffie, thee en fruit kunt krijgen:

Advies of hulp van gemeente of energiecoach:
- !Woon geeft informatie en advies over energieverbruik. U kunt een afspraak maken met een vrijwillige energiecoach die u een passend advies kan geven voor uw persoonlijke woonsituatie. Hier vindt u meer informatie.
- De overheid geeft een energietoeslag als u weinig inkomen en vermogen hebt. Hier vindt u meer informatie over de energietoeslag.

Als u het fijn vindt dat er iemand met u meekijkt naar bovenstaande initiatieven, bel dan vooral even met diaconaal werker Ilse van Prooijen. Ook als u klem zit en niet weet hoe u het financieel moet bolwerken: voelt u zich vrij om contact op te nemen. U bent niet de enige!

Contactgegevens Ilse van Prooijen (Maandag, woensdag en donderdag):
telefoon: 06-25253754, e-mail i.vanprooijen@diaconie.com.