Kom binnen!

Veel activiteiten, ook kerkelijke en diaconale, stoppen in deze zomerperiode. Maar wie wil kan op verschillende plekken in Luthers Amsterdam terecht om even binnen te lopen voor een kop koffie of thee, om een kaarsje op te steken en / of een praatje te maken.

Op donderdagochtend vanaf 11.00 uur is iedereen welkom bij het koffiemoment in de Augustanahof, Erasmusgracht 24 in Bos en Lommer. Ook als u nog nooit in de Augustanahof bent geweest: wees welkom!

In de Maarten Luther Kerk is de MaandagMiddagGroep gestopt voor de zomer. In plaats daarvan is de kerk op donderdagmiddagen open van 14.00 - 16.00 uur, in de periode van 21 juli t/m 25 augustus 2022. De MLK staat op de hoek van de Uiterwaardenstraat en de Dintelstraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt.

Kerkgebouw De Nieuwe Stad is van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 - 14.00 uur. Ook hier koffie en thee, (goed) gezelschap, eten, gesprek en advies en soms activiteiten om aan mee te doen. De Nieuwe Stad is te vinden aan het Luthuliplein in Amsterdam Zuidoost.

Voor wie de Oude Lutherse Kerk aan het Spui eens (beter) wil bekijken: deze kerk is op zaterdagmiddagen in de periode van 9 juli t/m 27 augustus van 13.00-16.00 uur open voor bezichtiging. Kom langs, bekijk de kerk in alle rust, of ga mee met een rondleiding.

En verder bent u natuurlijk altijd van harte welkom in de vieringen op zondagochtend, in de Oude Lutherse Kerk, de Nieuwe Stad in Amsterdam Zuidoost, of in de Lutherse Kerk Haarlem.
Hier vindt u het rooster van de verschillende kerkdiensten.
N.B.: In Haarlem vinden de vieringen in de zomer afwisselend in de Lutherse Kerk en in andere kerken plaats; in Zuidoost viert de Lutherse Gemeente samen met de Protestantse Gemeente Zuidoost in de Nieuwe Stad (of elders in Luthers Amsterdam, zie rooster).