MaandagMiddagGroep MLK begint weer

Op 30 augustus was de eerste bijeenkomst na de zomer van de MaandagMiddagGroep in de Maarten Luther Kerk (Rivierenbuurt, Uiterwaardenstraat).

Al jarenlang komt een groep van vooral ouderen op maandagmiddag bij elkaar in de Maarten Luther Kerk. De laatste jaren moest dat - eerst vanwege de verbouwing van de kerk, en later vanwege corona - in aangepaste vorm, maar nu hopen we elkaar weer "gewoon" te kunnen ontmoeten.

Een klein deel van de groep, nu nog op afstand bij elkaar.
Er is niet altijd taart.....

Tijdens de bijeenkomst van de MaandagMiddagGroep hoeft er niet zoveel: sommigen spelen een spelletje met elkaar, anderen lezen de krant of een tijdschrift, weer anderen praten bij, of gaan verder met hun brei- of haakwerk. Belangrijkste is gezellig bij elkaar zijn!

Natuurlijk houden we ons aan de coronamaatregelen zolang dat nodig is.

Lijkt u dat ook gezellig, zo'n middag in de week? U bent van harte welkom om eens binnen te lopen. Of bel (06-15685978) of mail (A.Zwagerman@diaconie.com) diaconaal ondernemer van de kerk Arjan Zwagerman.

Het adres van de Maarten Luther Kerk in Uiterwaardenstraat 279, 1079 CT Amsterdam (zij-ingang, het adres van de hoofdingang met grote trap naar de kerk is Dintelstraat 134).