Cadeautjes via Luthers Amsterdam

Zoekt u nog een mooi, leuk, lekker, of nuttig cadeautje voor iemand? We hebben verschillende artikelen om te bestellen, waarmee u ons en ons werk ook steunt. Dit zijn de mogelijkheden.

 

Ansichtkaarten
Drie dubbele ansichtkaarten, met een afbeelding van schilderijen van ons gemeentelid Erna Bouman. De kaarten kosten € 5,-- per set van drie, exclusief eventuele verzendkosten. De kaarten zijn ook te koop rond de vieringen in de Oude Lutherse Kerk. De opbrengst is bestemd voor de Diaconale Adventsactie 2020, Licht voor Beirut. De kaarten zijn een mooi middel om de komende tijd aan iemand te laten weten dat u aan hem of haar denkt! Per e-mail te bestellen via i.vanprooijen@diaconie.com. Geef aan hoeveel pakketjes u wilt en wat uw adres is. We sturen de kaarten dan graag toe, met een factuur.

 

Mondkapjes
In de Augustanahof worden sinds enkele maanden mondkapjes genaaid door Corrie en Annemike. Ze zijn er met Lutherroos, met Lutherse zwanen en met muzieknoten. Kosten zijn € 5,00 per stuk + verzendkosten. De opbrengsten van dit project zijn bestemd voor het werk van de Diaconie, o.a. de projecten i.v.m. corona, noodhulp in binnen- en buitenland. Stuur een email naar info@diaconie.com, met daarin uw naam, adres, en wat u wilt ontvangen. We sturen de mondkapjes dan graag toe, met een rekening.

 

Kaas
Ook in de Nieuwe Stad wordt hard gewerkt, o.a. door de ongedocumenteerde jonge mannen die De Nieuwe Stad bezoeken. Zo leerde Henry jam maken van de Amsterdamse Zwanine, leerde Bobby mondkapjes naaien van buurvrouw Anneke, en maakt Mustapha geiten- en schapenkaas. Zo verdienen deze jongens wat geld, én hebben ze een zinvolle bezigheid. U kunt deze producten bestellen via e.schultz@diaconie.com. Bobby's mondkapjes met Afrikaans motief kosten € 5,- per stuk, Henry's perenjam is € 3,50 per potje, en de kaas van Mustapha kost € 3,50 per 100 gram. Vermeldt u in uw email uw naam, adres en telefoonnummer, en wat u wilt hebben?