Arjan Zwagerman stelt zich voor

Eind januari 2020 vertrok diaconaal werker Wessel Nijholt bij de Lutherse Diaconie Amsterdam. Gelukkig vonden we met ingang van 1 maart een opvolger in de persoon van Arjan Zwagerman. We vroegen hem zich aan u voor te stellen.

''Mijn naam is Arjan Zwagerman, 31 jaar oud en vanaf maart 2020 ben ik de diaconaal ondernemer van de Maarten Luther Kerk in Amsterdam Zuid. Ik woon al 14 jaar in Amsterdam: de stad waar ik gestudeerd heb en mijn vrouw heb ontmoet. We zijn afgelopen zomer getrouwd en wonen inmiddels samen in de Augustanahof. Een bijzondere plek van de Lutherse Diaconie, in Amsterdam West. Mijn plek waar we weliswaar geen officiƫle kerk zijn maar naar mijn mening toch ook meer kerk dan ooit.

Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan in deze nieuwe functie. Deels als beheerder en commercieel, nieuwe manieren zoeken om het gebouw duurzaam te behouden. En deels als diaconaal werker. Activiteiten voor de buurt en geĆÆnteresseerden opzetten en continueren. Een Luthers geluid present houden in de buurt en de stad. De MLK is een prachtige kerk, die een mooie diverse bestemming gaat krijgen. Waar de kerkgang misschien afneemt is de kerk nog altijd levend! Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Arjan'

Arjan is per 1 maart 2020 te bereiken op Diaconaal Centrum In de Zwaan, telefoon 020-4044708.
Zijn mailadres is A.Zwagerman@diaconie.com.