Opening Augustanahof

Wat een bijzonder mooie dag was het de 23e september! Hofbewoners, vrijwilligers, buurtbewoners, andere geĆÆnteresseerden en verschillende betrokken partijen waren massaal uitgerukt. Met koffie en gebak is iedereen welkom geheten, waarna de officiĆ«le opening volgde. Diverse mensen hielden een korte toespraak, waaronder ook wethouder Ivens.

Daarna was er gelegenheid om de hof van binnenuit te bewonderen en deel te nemen aan allerlei activiteiten. Zo kon je o.a. genieten van een voetmassage, de transformatie van kerk naar hof bekijken d.m.v. een fotopresentatie, genieten van prachtig pianospel in de kapel en gingen de voetjes van de vloer bij de silent disco in de stiltetuin.

Aan alles was gedacht, en verrukkelijke hapjes en drankjes waren klaargemaakt waar je van kon genieten in het zonnetje aan de waterkant. Na afloop hebben we met de bewoners en vrijwilligers nog even gezellig een frietje geprikt en nagenoten van een prachtige dag.

Kijk verder voor een rapportage van de opening op AT5. Ook op dag6.nl verscheen een stukje over de opening.

Wij hebben ervan genoten en wij hopen u ook. Benieuwd hoe het was, of gewoonweg nog een keer die prachtige dag herbeleven? Hieronder een foto-impressie van de dag.

Lees verder voor het persbericht bij de opening.

De bewoners van de Augustanahof

De Augustanahof in feestkleuren; AT5 maakte een reportage.

Algemeen Secretaris van de Diaconie Hanne Wilzing hield een toespraak.

Maarten Slob van aannemersbedrijf Trustan (rechts) overhandigt een cadeau aan
huismeesters Errol (links) en Durk (midden).

Bewoonster Marian (midden) wordt door haar dochter gefeliciteerd met haar nieuwe woning.

Vrijwilligsters Arlette en Henna hadden ook veel plezier.

\

Het koor Bos en Lommer zingt trad op.