Werken aan werk

In en rond onze lutherse gemeenschap kennen we verschillende mensen die hun baan kwijt zijn en werk zoeken. In een netwerkgroep ‘Werken aan werk’ wisselen we ervaringen en tips uit. We zoeken vacatures voor de functies van o.a.: administratief medewerkster, logistiek, organisatorisch/facilitair werk in bv. onderwijs of verzorgingstehuis en voor de functie van gastvrouw. Tevens zoeken we opdrachten voor een deelnemer die een eigen bedrijf is begonnen in de boekhouding. Zie hieronder voor de meer uitgebreide beschrijving van de kandidaten.

Bij het zoeken naar een baan is een netwerk erg belangrijk. Kijkt u mee? Suggesties kunnen naar de Diaconie (info@diaconie.com of 020-4044708), wij sturen ze graag door naar de betrokkenen. Hartelijk dank voor uw aandacht, namens de netwerkgroep.

Korte beschrijving van de kandidaten:
* Vrouw (1973) zoekt werk als administratief medewerkster. Ze is beschikbaar voor 32 uur per week. Ervaring op personeelsafdeling van een grote bank. Diverse opleiding/cursussen gedaan. Accuraat, communicatief, leergierig, representatief.

* Vrouw (1972) zoekt werk als juridisch secretaresse of administratief medewerkster voor 32 uur, 36 uur (4 dagen per week) is bespreekbaar. Stressbestendig, leergierig, accuraat, assertief en hulpvaardig.

* Vrouw (1969) zoekt werk in de thuiszorg. Diploma behaald, werkt volgens de regels, stressbestendig, accuraat en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

* Man (1954) zoekt werk als (senior-) technisch administratief / logistiek medewerker op MBO-niveau. Beschikbaar voor 38 à 40 uur per week. Ervaring in het invoeren en verzenden van goederen en magazijnbeheer van goederen. Werkt klantgericht, accuraat en kan zowel zelfstandig als in een team werken.

* Vrouw (1958) met MBA-diploma en oog voor detail, ervaring opgedaan in meerdere commerciële èn non-profitsectoren, is gestart als zelfstandig boekhouder.

* Man (1955) met brede logistieke ervaring zoekt werk. Bv. in logistiek en facilitaire dienstverlening. Heeft gewerkt bij diverse bedrijven op verschillende niveaus. Oorspronkelijke opleiding in het wetenschappelijk grondonderzoek; daarvoor ook gewerkt als reisleider en in het magazijn van een hotel. Kernwoorden: inventief, mensgericht.

* Vrouw (1964) met een energieke, hartelijke, sociale persoonlijkheid en een natuurlijke interesse in mensen. Is servicegericht en een goede luisteraar, is creatief en beschikt over improvisatievermogen. Zij werkt resultaatgericht, en is op zoek naar een levendige werkomgeving zoals bijvoorbeeld een school of een verzorgingstehuis. Daar heeft zij ervaring opgedaan. Zij zoekt een baan met organisatorische, administratieve of facilitaire taken. Voor 16 - 20 uur per week.

januari 2016.