Vakantieweken 2016

Zoals elk jaar organiseert de Diaconie, samen met de SLOA, ook deze zomer vakantieweken voor mensen die anders niet zo makkelijk op vakantie kunnen: ouderen, (eenouder)gezinnen en anderen met een smalle beurs en / of een minder goede gezondheid genieten van een weekjein Doorn, Lunteren, Diessen of op één van de andere vakantielokaties.

We hoorden al enthousiaste verhalen van gasten over Nieuw Hydepark in Doorn, een nieuwe vakantielokatie voor ouderen, mét bubbelbad! De Diaconie steunde de bouw van deze lokatie met een gift.

Dit jaar gaan 25 Amsterdamse en Amstelveense ouderen op vakantie, naar De Werelt in Lunteren, Nieuw Hydepark in Doorn, of naar één van de andere vakantieplaatsen.

5 Gezinnen, in totaal 25 volwassenen en kinderen, gingen of gaan naar een vakantiebungalow in Epe, Diessen of Dirkshorn.

Meer informatie over de vakantieweken vindt u op de website van de SLOA.

Voor 2016 is de inschrijving gesloten. Als u interesse hebt in een vakantie in 2017 en u valt binnen de criteria, neem dan contact op met uw diaken. Ook is het Vakantiebureau altijd op zoek naar vrijwilligers voor de vakantieweken. Vooral vrijwilligers met een zorgachtergrond zijn zeer welkom, maar ook mensen die anderszins willen meehelpen om de vakanties voor de ouderen tot een succes te maken zijn erg nodig. Meer informatie vindt u op de website van Het Vakantiebureau.