Help mee met Werken aan werk

Van verschillende leden & vrienden van onze gemeenschap weten we dat ze hun baan kwijt zijn en werk zoeken. In onze netwerkgroep ‘Werken aan werk’ wisselen we ervaringen en tips uit.

Bij het zoeken naar werk is een netwerk erg belangrijk. En als kerkgemeente zijn we natuurlijk ook een netwerk. Zoekt u daarom mee? Momenteel zoeken we vacatures voor de functies van administratief medewerkster,  logistiek technisch-administratief medewerker, in de thuiszorg en als boekhouder.

*Vrouw (1972) zoekt werk als juridisch secretaresse of administratief medewerkster voor 32 of 36 uur (over 4 dagen per week) is bespreekbaar.  Stressbestendig, leergierig, accuraat, assertief en hulpvaardig.

*Man  (1954) zoekt werk als (senior) technisch administratief / logistiek medewerker op MBO-niveau. Beschikbaar voor 38 à 40 uur  per week. Ervaring in het invoeren en verzenden van de goederen en magazijnbeheer van goederen. Werkt klantgericht, accuraat en kan zowel zelfstandig als in een team werken.

*Vrouw (1969) zoekt werk in de thuiszorg. Diploma behaald, werkt volgens de regels, stressbestendig, accuraat en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

*Vrouw (1958) met MBA-diploma en oog voor detail, ervaring opgedaan in meerdere commerciële èn non-profitsectoren,  is gestart als zelfstandig boekhouder.

*Man (1955) met brede logistieke ervaring zoekt werk. Heeft gewerkt bij diverse bedrijven op verschillende niveaus. Oorspronkelijke opleiding in het wetenschappelijk grondonderzoek; daarvoor ook gewerkt als reisleider. Momenteel parttime baan als magazijn-beheerder bij een hotel. Kernwoorden: inventief, mensgericht.

Suggesties kunnen naar algemeen secretaris van de Diaconie Hanne Wilzing, h.wilzing@diaconie.com of 020-4044708. Wij wij sturen uw tips dan graag door naar de betrokkenen.

Hartelijk dank voor uw aandacht namens de Werken aan Werk-groep.