Vacatures Werken aan werk

In onze gemeente/gemeenschap weten we van verschillende mensen dat ze hun baan kwijt zijn en werk zoeken. In een netwerkgroep ‘Werken aan werk’ wisselen we ervaringen, vacatures en tips uit. Bij het zoeken naar een baan is een netwerk erg belangrijk.  Kijkt u mee?

Suggesties kunnen naar de Diaconie (zie onder contact), wij sturen ze graag door naar de betrokkenen. Hartelijk dank voor uw aandacht namens de netwerkgroep.

Korte beschrijving van de kandidaten:
Vrouw (1972) zoekt werk als administratief medewerkster. Ze is beschikbaar voor 32 uur per week. Ervaring op personeelsafdeling van een grote bank. Diverse opleiding/cursussen gedaan. Accuraat, communicatief, leergierig, representatief.

Man  (1954) zoekt werk als (senior) technisch administratief / logistiek medewerker op MBO-niveau. Beschikbaar voor 38 a 40 uur  per week. Ervaring in het invoeren en verzenden van de goederen en magazijn beheer van goederen. Werkt klantgericht, accuraat en kan zelfstandig als in een team werken.

Vrouw (1948), met jarenlange verpleegkundige ervaring, zou graag 2x per week, ongeveer 3 uren per keer sociaal gezelschapsdame willen zijn voor iemand die bv. huisgebonden is. Kan goed luisteren. Kan bv. voorlezen maar ook samen naar muziek luisteren. Zou ook heel goed passen in rol van gastvrouw in bv. een verzorgingshuis  

Vrouw (1958) met ervaring en MBA-diploma zoekt maximaal 5 ochtenden per week werk als financieel administratief medewerker. Werkzaam geweest in meerdere profit èn non-profitsectoren. Oog voor detail en accuraat. Werkt goed zelfstandig  en in teamverband.

(18 november 2014)