Amber Arnoldus deelnemer LWF jongerenklimaatprogramma

We zijn blij en verheugd dat we in onze eigen Lutherse gemeenschap een goede vertegenwoordigster hebben gevonden die zich in wil zetten voor het Climate Justice Programma van de LWF, o.a. in 2014 in Lima, Peru.

We vroegen Amber om zichzelf aan ons voor te stellen:

"Wat is er mooier dan de schepping behouden voor toekomstige generaties? Daarom is het voor mij een grote eer om nu uit naam van de Lutherse gemeente deel uit te mogen maken van de Lutheran World Federation jeugddelegatie voor climate justice.

Maar laat mij eerst mijzelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Amber Arnoldus, 25 jaar en lid van de Lutherse gemeente te Haarlem. Na Engelse Taal en Cultuur gestudeerd te hebben aan de Universiteit van Leiden werk ik nu bij de Bibliotheek van Zuid-Kennemerland. Ik heb veel interesse in theologie en natuur en wil mij graag inzetten om de wereld zo mooi en leefbaar mogelijk te houden voor onszelf en voor toekomstige generaties. Ik ben blij dat ik deze kans krijg en ik zal mij voor de volle honderd procent inzetten.

De LWF jeugddelegatie bestaat uit jongeren van over de hele wereld die gezamenlijk de stem vormen voor de Lutherse gemeente en voor een ieder die zich wil inzetten voor een mooie, leefbare wereld. Samen promoten wij duurzaamheid en kijken naar wat er per land mogelijk is om dat te bereiken. Wij geven de gemeente een stem en ik zou heel graag jullie idee├źn, meningen en suggesties betreffende klimaat en milieu verzamelen. Dus schroom niet mij te benaderen.

Dat kan o.a. via de e-mail van de Diaconie, info@diaconie.com. Vermeld u er dan bij dat het voor mij is bedoeld."