Zoek de stilte - kom in beweging

We zitten in de 40-dagentijd op weg naar Pasen. Een periode van bezinning, inkeer en actie voor de naaste. Daarom doen we samen met vele andere kerkgemeenten in Nederland mee met de 40-dagencampagne van Kerk in Actie.

Dit jaar is het thema ‘Zoek de stilte – kom in beweging’. In onze kerkdiensten (zie www.luthersamsterdam.nl ) vragen we door middel van informatie, voorbeden en collecten aandacht voor verschillende diaconale projecten. Meer informatie over de 40-dagenactie kunt u lezen op www.kerkinactie.nl/40dagentijd.
Verder vragen we graag uw aandacht voor de volgende activiteiten die voluit in het teken staan van de 40-dagentijd.

Wakes Schiphol
Zo doen we als lutherse gemeenschap op 16 maart mee met de wake bij het vreemdelingendetentiecentrum op Schiphol. Overigens is er in de 40-dagentijd elke zondag een wake. Zie www.schipholwakes.nl

Stiltewandeling Johanneskapel Amstelveen
Op vrijdagmiddag 4 april is er een stiltewandeling vanuit de Johanneskapel in Amstelveen. Start om 15.00 uur in de kapel en einde om 16.00 met een kopje thee, ook weer in de kapel. En voor wie wil is er daarna ook nog een maaltijd. Meer informatie via https://www.luthersamsterdam.nl/Johanneskapel.

Thema-etalage ‘In de Zwaan’
En als u in de Rivierenbuurt bent kom dan even langs ons luthers diaconaal centrum ‘In de Zwaan’ (Maasstraat 148) en neem een kijkje in onze interactieve etalage. Deze is in deze periode ingericht op het thema ‘Zoek de stilte’.

We wensen u een inspirerende 40-dagentijd op weg naar Pasen.