Judith van den Berg uitgezonden
naar Indonesiƫ

In september namen we afscheid van diaconaal werker Judith van den Berg. Judith werkte drie jaar voor het project Kopje Thee+ in Amstelveen, en werd in september opgevolgd door Marjan Bosch.

Op zondag 1 december 2013 werden Judith en haar gezin vanuit de Alt-Reformierte Kerk in Wilsum (Duitsland)  uitgezonden naar IndonesiĆ«. Judith gaat in opdracht van de kerk aldaar werken op West-Timor en Soemba op de theologische hogeschool en ook gemeentewerk doen. Ze is uitgezonden door Kerk in Actie en verbonden aan de bij  de Protestantse Kerk in Nederland behorende Duitse classes Bentheim en Oost-Friesland.

De Kinderkerk geeft cadeautjes mee
De Kinderkerk en andere groepen uit de Gemeente te Wilsum geven een rugzak met cadeautjes mee aan Judith, Heiko en de kinderen. Foto: Pepijn Stel.

In de uitzendingsdienst werd gezongen door het koor van de Gereja Kristen Indonesia Nederland (GKIN, Indonesisch-Nederlands Christelijke Kerk in Amstelveen).


Foto: Pepijn Stel.

Meer informatie op www.kerkinactie.nl/Judith-van-den-Berg-Meelis. U kunt zich hier ook abonneren op haar weblog en twitterberichten.