Bouwen aan toekomst -
jubileumproject 425 jaar Luthers Amsterdam

Gereedschapskisten voor Palestijnse jongeren

De Diaconie doet volop mee met de organisatie van het jubileumfeest, 425 jaar luthers Amsterdam. We delen onze dankbaarheid en vertrouwen in de toekomst met onze lutherse zusterkerk in Jordanië en het Heilige Land.

Met Pinksteren zamelen we geld in voor het diaconaal jubileumproject: ‘Bouwen aan Toekomst - gereedschapskisten voor Palestijnse jongeren’. Als deze jongeren in Oost-Jeruzalem en Ramallah hun opleiding tot bv. monteur, timmerman, loodgieter, elektricien of telecommunicatie af hebben, krijgen ze een ‘gereedschapskist’ (uitrusting) mee. Dat is voor hen een geweldige steun om met het geleerde ambacht nu hun brood te verdienen. Het zou geweldig zijn als elk luthers brandpunt een gereedschapskist (kosten € 380) bij elkaar wil collecteren.

Opleiding tot electricien
Opleiding tot electricien.

Met Pinksteren collecteren we geestdriftig voor dit doel, maar ook verder in het jubileumjaar blijven we er voor inzamelen. De Diaconie verdubbelt de giften en maakt zo van elke gereedschapskist, twee kisten! Natuurlijk kunt u uw gift ook rechtstreeks overmaken naar bankrekeningnummer 4620048 t.n.v. Diaconie Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam o.v.v. ‘Gereedschapskisten’.

Opleiding tot timmerman.
Opleiding tot timmerman.

De Diaconie is ANBI-erkend, d.w.z. dat uw gift boven een bepaalde drempel aftrekbaar is van de belasting. Dank voor uw steun.