Vakantieweek in 'De Werelt' in Lunteren

Zoals elk jaar verzorgt de SLOA ook in 2009 vakantieweken voor gemeenteleden die anders niet zo makkelijk op vakantie zouden kunnen gaan: ouderen, gehandicapten, mensen met een smalle beurs, eenoudergezinnen. De gasten hebben de keuze uit verschillende vakantiebestemmingen van Het Vakantiebureau en / of de SLOA, waaronder Vakantiehotel 'De Werelt' in Lunteren en de vakantiebungalows van de SLAB in Diessen, Noord-Brabant.

In Amsterdam hebben we dit jaar een recordaantal van 36 aanmeldingen van ouderen, en 11 personen uit 3 eenoudergezinnen. Twee gasten stuurden ons het volgende verslagje van hun vakantieweek, in juni in Lunteren:

'Hotel de Werelt is een prachtig gebouw in een bosrijke omgeving. Hier kunnen oudere gasten in een ongedwongen sfeer elkaar ontmoeten. De gasten worden met open armen ontvangen door veel vrijwilligers die liefdevol de verzorging en begeleiding van de gasten op zich nemen.

Door de vele leuke en leerrijke activiteiten krijg je het gevoel jezelf te mogen zijn. Ook de goedverzorgde maaltijden, uitstapjes en shows dragen bij tot een onvergetelijke vakantie. Een hele goede bijdrage is de aanwezigheid van een pastor die kerkdiensten verzorgt en altijd bereikbaar is voor geestelijke begeleding voor diegenen die daar behoefte aan hebben.

Een weekje Lunteren in De Werelt is dus zeker de moeite waard!'

Mw. Carter en mw. Lackin.