Crowdfunding stiltetuin bos&lommer

Hoe mooi is het om samen een groene plek te creĆ«ren in Bos & Lommer? We leven samen in het gezellige en drukke, maar soms ook wat eenzame Amsterdam. Voor iedereen die behoefte heeft aan een plek om tot zichzelf te komen, te bidden of te mediteren is er daarom de stiltetuin bos&lommer bij de Augustanahof.

In de Augustranahof wonen per 1 juli 2017 verschillende mensen die naar elkaar omzien, en dat vooral doen met een open vizier naar de buurt. Om de verbinding op te zoeken met onze buurtgenoten willen we bij de Augustanahof de stiltetuin bos&lommer realiseren, die dagelijks open en toegankelijk zal zijn tussen 09:00 - 17:00 uur. Hiervoor hebben we uw hulp nodig! 

Wilt u ook een groene oase van bloemen en planten, kruidentuin en gezellige bankjes om hiervan te genieten? Uw gift hiervoor is welkom via www.geloofinjeproject.nl/stiltetuin-bos-en-lommer.

Als dank voor uw gift nodigen we u t.z.t. graag uit voor een bierproeverij tijdens de opening van de tuin. En u blijft natuurlijk op de hoogte van de voortgang van de realisatie van de stiltetuin! 

Lid adviesgroep Bianca (rechts) met een toekomstig bewoonster
bij de stiltetuin bos&lommer, die nu nog "in de steigers" staat.

Kijk voor meer informatie ook op onze Facebookpagina

Lees verder voor meer informatie over de Augustanahof.