Bewonersdag Augustanahof

Het einde van de verbouwing van de Augustanakerk tot Augustanahof nadert: vanaf half juni krijgen de eerste bewoners de sleutels van hun nieuwe woningen! Op zaterdag 13 mei ontmoetten de toekomstige bewoners en andere betrokkenen elkaar, en konden een eerste blik werpen in hun toekomstige woning.

Toekomstige bewoners Augustanahof.

De bouwers van de Augustanahof zetten de laatste puntjes op de "I", de kranen op de wastafels en de sloten op de voordeuren, en de toekomstige bewoners zijn begonnen met inpakken. Kortom: de verbouwing van de Augustanakerk tot Augustanahof nadert zijn einde.

Op zaterdag 13 mei ontmoetten de bewoners en hun verwanten, bouwteam en andere betrokkenen elkaar in het tegenover gelegen Wachterliedplantsoen. Ook kon iedereen - voor het eerst - rondlopen in de woningen, bij elkaar op bezoek gaan, etc. Hier werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Sommige bewoners maakten direct plattegronden, en zochten uit waar hun tafel en hun bed zou komen te staan.

Inmiddels heeft de Augustanahof een eigen Facebookpagina. Ook werd een crowdfundingsactie gestart voor de stiltetuin bos&lommer; een tuin bij de Augustanahof, t.b.v. de buurt en de bewoners. Meer informatie op geloofinjeproject.nl/campaigns/stiltetuin-bos-en-lommer.